Rozkladacie kreslo Keny

Doručenie: od 2 do 4 týždňov

Pohodlné rozkladacie kreslo Keny na nízkych nôžkach

Viac detailov

Vyberte si variantu

239 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Praktické kreslo Keny je vhodné do detských či študentských izieb. Kreslo vyrobené vo viacerých farebných odtieňoch. Kreslo sa dodáva spolu s jedným vzorovaným vankúšom. Pri objednávaní si môžete vybrať farebnú kombináciu hnedá/vankúš vzor káro, sivá/vankúš vzor tokyo red, hnedá/vankúš vzor Paris, sivá/vankúš vzor káro.  Kreslo je postavené na nízkych nôžkach tmavej farby. Je možné ho rozložiť, čím vznikne plocha na spanie s rozmermi 100x196 cm. Kreslo je celočalúnené poťahovou látkou.
Rozmery: ŠxVxH: 100x90x87 cm
Výška spodného priestoru od podlahy: 5 cm
Vybrať si môžete aj z iných farebných prevedení, a to z troch farebných odtieňov látka Savana v kombinácií so vzorom s dodacou lehotou 6-8 týždňov. Cena kresla na individuálnu objednávku je 252 Eur.

Vlastnosti

Hĺbka 87 cm
Šírka 100 cm
Výška 90 cm
Vhodná miestnosť obývacia izba
Typ nábytku kreslo
Štýl nábytku moderný
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Kreslo má moderný dizajn a jeho povrch je čalúnený pevnou poťahovou látkou. Pri objednávaní si môžete vybrať z viacerých farebných odtieňov poťahovej látky.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Poťahovú látku je možné jednoducho povysávať. Mala by sa na to použiť hladká kefa bez štetín. Pre odstránenie škvŕn by sa mala použiť vlhká handrička a bežný saponátový alebo tepovací prostriedok.
Hmotnosť 52 kg
Úložný priestor áno
Možnosť rozkladania áno
Čalúnenie poťahová látka
Plocha po rozložení 100x196 cm
Konštrukcia masív
Obsahuje vankúše áno

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Rozkladacie kreslo Keny

Rozkladacie kreslo Keny

Pohodlné rozkladacie kreslo Keny na nízkych nôžkach