Masívna skriňa s veľkými zásuvkami SF111 Zväčšiť

Masívna skriňa s veľkými zásuvkami SF111

Doručenie: 4-6 týždňov

Drevená vešiaková skriňa z prírodného masívneho borovicového dreva.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • ORECH ORECH ORECH
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • JELŠA JELŠA JELŠA

540 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Drevená vešiaková skriňa je z prírodného masívu. Výrobca použil na zhotovenie borovicové drevo. To je pevné a má antistatické účinky. Údržba takejto skrini bude veľmi jednoduchá - postačí prachovka. Po dlhodobom používaní môžete skriňu prebrúsiť, prelakovať, alebo namoriť a bude opäť ako nová. Skriňa je dvojdverová a dvojzásuvková. Hodí so do každej izby vášho domu, bytu či chalupy. Vo vnútri je šatníková tyč na zavesovanie vešiakov. Zásuvky sú vybavené kovovými drážkami pre ľahšiu manipuláciu. Dvere a zásuvky obsahuje dekoratívne jemné vyrezávanie. Na zásuvkách a dvierkach sú guľaté drevené úchytky. Túto skriňu je možné namoriť aj vo farbách jelša, orech, šedá a dub. Povrch je ešte upravený lakom, ktorý chráni materiál a zvýrazňuje štruktúru dreva. Možnosť objednania aj v surovom nelakovanom stave alebo iba lakovanom. Skriňu si môžete skombinovať i s ďalšimi prvkami z masívneho borovicového dreva. Tak vytvoríte komplet do spálne či obývačky. Skriňa je vysoká 180 cm a jej šírka je 85 cm.

Vlastnosti

Hĺbka 45 cm
Materiál masív
Šírka 85 cm
Výška 180 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť spálňa
Typ nábytku skriňa
Počet zásuviek 2
Úchytky drevené
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Skriňa je vhodná do moderných i tradičných priestorov. Je zhotovená z masívneho dreva, ktoré je zdravotne nezávadné a nevyžaduje si náročnú údržbu.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Tvar úchytiek okrúhly
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 34 kg
Počet dverí 2
Typ dverí dvojkrídlové
Vešiaková tyč áno

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Masívna skriňa s veľkými zásuvkami SF111

Masívna skriňa s veľkými zásuvkami SF111

Drevená vešiaková skriňa z prírodného masívneho borovicového dreva.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...