Drevená taburetka z borovice KT248

Doručenie: 4-6 týždňov

Klasická drevená taburetka vyrobená z borovicového masívu.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • JELŠA JELŠA JELŠA
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • ORECH ORECH ORECH
  • DUB DUB DUB
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍRODNE LAKOVANÉ PRÍROD...

22 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Drevená taburetka klasických tvarov vyrobená z prírodnej borovice. Medzi najzaujímavejšie vlastnosti tohto materiálu patrí v neposlednom rade jeho dlhá životnosť a príjemná vôňa dreva. Tento typ nábytku sa využíva najmä pri zariadení chát a penziónov. Vhodné miesto pre ňu však iste nájdeme aj u Vás doma. Taburetku je možné dodať aj v jelšovom, orechovom, šedom a dubovom odtieni. Sedák taburetky je vyrobený v štvorcovom tvare a je rovný. Štyri nohy stoličky sú navzájom pospájané a tak je zaručená dostatočná stabilita. Povrch taburetky je ošetrený lakom, ktorý ochraňuje materiál a oživuje farbu i štruktúru dreva. Možnosť dodať aj v nemorenom nelakovanom stave. Výška taburetky je 45 cm. Je možné ju použiť namiesto jedálenskej stoličky. Pri kúpe je potrebné zohľadniť s akým nábytkom bude taburetka kombinovaná a či zapadne do celkového dizajnu domácnosti.

Vlastnosti

Materiál masív
Výška 45 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť kuchyňa
Typ nábytku taburetka
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Stolička je vyrobená z masívneho dreva, ktoré je pevné, má antistatické účinky a vonia. Povrch je možné namoriť vo viacerých odtieňoch.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Masívny nábytok sa ošetruje veľmi jednoduchým spôsobom. Na čistenie postačí vlhká alebo mokrá handra. Povrch je potom potrebné utrieť suchou handrou. Pri väčšom znečistení je možné povrch umyť bežnými čistiacimi prostriedkami.
Spôsob dodania demont
Povrchová úprava lakovanie
Hmotnosť 3 kg

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Drevená taburetka z borovice KT248

Drevená taburetka z borovice KT248

Klasická drevená taburetka vyrobená z borovicového masívu.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...