Borovicová truhlica KS106 Zväčšiť

Borovicová truhlica KS106

Doručenie: 4-6 týždňov

Menšia drevená truhlica s úložným priestorom vyrobená z masívneho borovicového dreva.

Viac detailov

Vyberte si variantu

  • DUB DUB DUB
  • ORECH ORECH ORECH
  • SIVÁ SIVÁ SIVÁ
  • SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ NELAKOVANÉ SUROVÉ...
  • JELŠA JELŠA JELŠA

117 €

Doporučujeme dokúpiť

Popis

Tak táto truhlica Vám poslúži ako odkladací priestor v každej miestnosti vášho domova. Je síce menšia, ale výborne prevedená, stojí na drevených podstavcoch a má vyrezaný otvor na dverách pre lepšie uchytenie a otvorenie. Ak ju plánujete dať do detskej izby nemusíte sa báť, pretože má zaoblené rohy aj celú vrchnú časť. Truhlicu si môžete umiestniť aj do kuchyne alebo do spálne. Dodáva sa bez morenia dreva. Má prirodzený borovicový odtieň. Je natretá priehľadnou vrstvou laku, ktorá truhlicu chráni pred poškodením a má aj estetickú funkciu - zvýrazňuje textúru dreva. Podľa vášho želania, vám ju vieme namoriť aj vo farbe šedá, jelša, orech a dub.

Vlastnosti

Hĺbka 44 cm
Materiál masív
Šírka 68 cm
Výška 45 cm
Typ dreva borovica
Vhodná miestnosť spálňa
Typ nábytku truhlica
Štýl nábytku masív
Záruka 2 roky
Unikátne vlastnosti Truhlica má jednoduchý dizajn a je vyrobená z masívneho dreva, ktoré je pevné a zdravotne nezávadné. Obsahuje dostatok miesta na odkladanie diek, polstrov, prádla, hračiek či iných vecí.
Odporúčaný spôsob čistenia a ošetrovania Drevený nábytok sa ošetruje od prachu najlepšie vysávaním, pomocou metličkového nadstavca, prípadne mäkkou kefkou. Iné znečistenie sa najlepšie odstráni pomocou navlhčenej utierky v roztoku voda a saponát. Na čistenie nábytku sa v žiadnom prípade nepoužívajú agresívne chemické prostriedky.
Spôsob dodania demont
Povrchová úprava lakovanie

Hodnotenie zákazníkov

Napísať názor

Borovicová truhlica KS106

Borovicová truhlica KS106

Menšia drevená truhlica s úložným priestorom vyrobená z masívneho borovicového dreva.